3 Aralık 2015 Perşembe

Mobil Platformun Efsanevi Monument Valley İOS'ta Ücretsiz Oldu!

Ustwo isimli mobil uygulama stüdyosu tarafından ortaya çıkarılan ve mobil platformların efsane oyunu Monument Valley normalde ücretli bir fiyata sahipti. Buna rağmen mobil sektör ile alakalı her sitede haber edilen ve bu sektörün en efsane oyunu haline gelen bu garip bulmaca oyunu şimdi aslında birçok ücretsiz oyun ve uygulamaların paralı olduğu iOS platformunda bedava olarak indirilebilir hale geldi.

Sebebi açıklanmasa da uzun süredir iOS'te olan oyun artık ücretsiz olmasıyla tekrar ciddi bir popülerlik kazanarak indirme sayısını katlamaya devam ediyor. Eğer iOS platformu kullanıcısı iseniz kesinlikle bu oyunu kaçırmayın!



Oyunda bir prensesin bulmacalarla dolu dünyasında gerekli noktalara götürmek için uğraşacaksınız ve işin en güzel yanı ise oyunun 3 boyutlu bir bulmaca sistem

ine sahip olmasıyla gösteriliyor. Ekrandaki yapıları çevirerek sağına soluna ve hatta arkasına bakarak prensesimize gidebileceği yollar açacağınız bu muhteşem oyun oldukça sakin ilerliyor olsa da inanılmaz bir bağımlılık yapan özelliği bulunuyor.

Oynamış olanların çok net bir şekilde anladığı ve hak verdiklerini düşündüğüm Monument Valley'in iOS'te ücretsiz olmasıyla denememiş olanların denemelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca Android platformunda 8.79TL ve Windows Phone'da ise 9.25TL'ye satın alınabilen oyun bu parayı da kesinlikle hak ettiğinin altını çizmiş olayım.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder